Meduje keptos saldžiosios bulvės

Ingredientai:
1kg saldžiųjų bulvių
6 šaukštai sviesto
3 šaukštai medaus
1 šaukštelis šviežių citrinų sulčių
1 žiubsnelis druskos
1 žiubsnelis cinamono

Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180C.
2. Mažame mikrobangų krosnelėje saugiame dubenyje sumaišykite sviestą, medų ir citrinos sultis.
3. Mikrobangų krosnelėje, kol sviestas ištirps, suberkite cinamoną.
4. Sudėkite kubeliais pjaustytas bulves į didelį dubenį ir užpilkite medaus mišiniu, išmeskite, kad apsemtų.
5. Sudėkite į kepimo skardą, pasūdykite ir kepkite apie 50 minučių arba kol suminkštės, retkarčiais pamaišydami.

Skanaus!

Meduje keptos saldžiosios bulvės
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...