Meduje keptos saldžiosios bulvės

Ingredientai:
1kg saldžiųjų bulvių
6 šaukštai sviesto
3 šaukštai medaus
1 šaukštelis šviežių citrinų sulčių
1 žiubsnelis druskos
1 žiubsnelis cinamono

Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180C.
2. Mažame mikrobangų krosnelėje saugiame dubenyje sumaišykite sviestą, medų ir citrinos sultis.
3. Mikrobangų krosnelėje, kol sviestas ištirps, suberkite cinamoną.
4. Sudėkite kubeliais pjaustytas bulves į didelį dubenį ir užpilkite medaus mišiniu, išmeskite, kad apsemtų.
5. Sudėkite į kepimo skardą, pasūdykite ir kepkite apie 50 minučių arba kol suminkštės, retkarčiais pamaišydami.

Skanaus!

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba, pagaminta iš miso pastos, kuri yra fermentuotas sojų pupelių produktas, ir dažniausiai pridedama tam tikra rūšis aliejaus, pavyzdžiui, sezamo aliejaus Miso sriuba, tai ne tik skanu, bet ir sveika. Tai tradicinė japonų sriuba,...

Medus

Medus

Medus, tai tikras gamtos stebuklas, kurį mes, žmonės, naudojame jau tūkstančius metų. Ir ne be reikalo, nes medus yra ne tik skanus, bet ir labai naudingas. Bet ar kada susimąstėte, kaip jis atsiduria mūsų stiklainiuose? Viskas prasideda nuo mažų, bet labai uoliai...

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa: Sveiki, mielieji! Šiandien noriu pasidalinti vienu iš savo mėgstamiausių receptų - bulvių blynai su mėsa. Tai puikus patiekalas, kai norisi kažko šilto, sotaus ir skanaus. Be to, jis yra labai paprastas ir greitas. Pradėkime nuo pagrindinio...

Avokadų ir lašišos tostai

Avokadų ir lašišos tostai

Sudedamosios dalys: 2 brandūs avokadai 2 šaukštai citrinos sulčių Druska ir pipirai pagal skonį 4 tostai 200 g rūkytos lašišos Šviežių krapų (pagal skonį) 1 šaukštelis sezamo sėklų (nebūtina) Paruošimas: Avokadus sutrinkite, įpilkite citrinos sulčių ir pagardinkite...