Ingredientai:
2 1/2 stiklinė miltų
1 1/2 šaukšteliai kepimo sodos
1 stiklinė sviesto arba margarino
1 stiklinė žemės riešutų sviesto
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė rudojo cukraus
2 šaukšteliai vanilės ekstrakto
2 kiaušiniai
1 stiklinė greitų avižų
1 1/2 šokolado drožlių
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180C.
2. Dubenyje sumaišykite miltus ir kepimo soda.
3. Dideliame dubenyje išplakite sviestą, žemės riešutų sviestą, cukrų ir vanilę iki kreminės masės.
4. Įmuškite kiaušinius, suberkite miltų mišinį.
5. Įmaišykite avižas ir šokolado drožles.
6. Supilkite šaukštus ant neteptos sausainių skardos maždaug 8cm atstumu vienas nuo kito, tada kepkite 10–15 minučių. arba kol jie bus šviesiai rudi.
7. Leiskite stovėti ant sausainių lakštų 3 minutes, tada iškelkite į groteles, kad atvėstų.
Skanaus!