Mėsos koldūnai

Receptas: Mėsos koldūnai

Ingredientai:
– 500 g jautienos faršo
– 500 g kiaulienos faršo
– 2 dideli svogūnai
– 2 morkos
– 2 kiaušiniai
– 1 kg miltų
– 200 ml vandens
– Druska, pipirai pagal skonį
– 2 šaukštai aliejaus

Paruošimo instrukcijos:

1. Pirmiausia paruoškite koldūnų tešlą. Tam sumaišykite miltus su druska, įmuškite kiaušinius ir pridėkite vandenį. Minkykite tešlą, kol ji taps elastinga ir nelips prie rankų. Po to tešlą uždenkite maistine plėvele ir palikite poilsio valandai.

2. Tuo metu paruoškite mėsos įdarą. Svogūnus ir morkas sutarkuokite. Kiaulienos ir jautienos faršą sumaišykite su tarkuotais daržovėmis, įmuškite kiaušinį, apibarstykite druska ir pipirais, gerai išmaišykite.

3. Po valandos tešlą iškočiokite plonai ir iškirpkite apie 5 cm skersmens apskritimus. Kiekvienoje tešlos dalyje įdėkite šaukštą mėsos įdaro, tada sulenkite tešlą per pusę ir spaustukite kraštus, kad gautumėte koldūną.

4. Dideliame puode užvirkite vandenį, įpilkite šaukštą druskos. Koldūnus subėkite į verdantį vandenį ir virkite apie 15-20 minučių, kol jie iškils į paviršių.

5. Paruoštus koldūnus patiekite su grietine arba sviestu. Skanaus!

Meat dumplings
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...