REIKĖS:
150 kukurūzų traškučių
1 svogūno
900 g faršo
0,5 arbat. šaukš. aštraus čili pipiro
0,5 arbat. šaukš. paprikos
0,5 arbat. šaukš. tmino
0,5 arbat. šaukš.druskos
0,5 arbat. šaukš. juodo pipiro
400 g konservuotų pupelių
0,5 stiklinės vandens
200 g čederio sūrio
200 g sūrio gauda
6 pomidorų
1 jalapeno
1 citrinos
1 avokado
GAMINIMO EIGA:
Faršą apkepkite su (1/2) smulkiai supjaustyto svogūno. Nupilkite nuo faršo sultys. Susmulkintą čilį pipirą, papriką, tminą, raudoną papriką, druską, juodą maltą pipirą sumaišykite su faršu, Nuo pupelių nupikite skystį, sudėkite į keptuvę ir išmaišykite. Įpilkite vandens ir troškinkite ant silpno ugnies. Padažui supjaustykite pomidorus, susmulkinkite jelapeną, smulkiai supjaustykite svogūną (1/2), paberkite druska, išspauskite citrinų sultys ir išmaišykite.. Ant didelės plokščios lėkštės pirmu sluoksniu sudėkite traškučius, po to faršą ir paberkite čederio sūriu, vėl dėkite traškučius, faršą ir dabar gaudos sūrį. Darykite taip kol nesibaigs kol nesibaigs faršas. Iš viršaus sudėkite supjaustyta avokadą ir papilkite padažu.