REIKĖS:
220 g sviesto
220 g varškės
2 stiklinės miltų
2 kiaušinio trynių
2 valg. šaukš. vandens
0.5 stiklinės cukraus
GAMINIMO EIGA:
Prieš gaminant užšaldykite sviestą. Naudojant burokų tarką, sutarkuokite sviestą. Varškę ir miltus gerai pertrinkite rankom su sviestu. Tešlą permaišykite su tryniais ir vandeniu. Vėl pertrinkite tešlą rankom, kol ji nepradės laikyti formos. Tešlą apsukite folija ir padėkite į šaldytuvą pusvalandžiui. Ant kepimo indo padėkite kepimo popierių. Iškočiokite tešlą labai plonai ir stikline išspauskite apskritimus. Kiekvieną apskritimą apibarstykite cukrumi, perlenkite pusiau, vėl pabarstykite cukrumi ir vėl perlenkite, suformuodami trikampį. Jo viršų vėl pabarstykite cukrumi. Sudėkite sausainius ant indo ir kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 min.