Lengva Tekasaso čili sriuba

Ingredientai:
500g liesos maltos jautienos arba kalakutienos
1 svogūnas
1 česnako skiltelė
1 1/2 stiklinė vandens
1 šaukštas čili miltelių
1 šaukštelis druskos
500g čili pupelių
200g Pomidorų pastos

Gaminimas:
1. Kepkite mėsą, svogūną ir česnako olandiškoje orkaitėje arba dideliame puode ant vidutinės ugnies, kol paruduos, maišydami, kad mėsa gerai sutrupėtų.
2. Nusausinkite kiaurasamtyje ir nuplaukite karštu vandeniu, grąžinkite į keptuvę.
3. Įmaišykite vandenį (arba sultinį ir likusius ingredientus).
4. Uždenkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite 15 minučių, retkarčiais pamaišydami.

Skanaus!

Lengva Tekasaso čili sriuba
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...