Lengva Tekasaso čili sriuba

Ingredientai:
500g liesos maltos jautienos arba kalakutienos
1 svogūnas
1 česnako skiltelė
1 1/2 stiklinė vandens
1 šaukštas čili miltelių
1 šaukštelis druskos
500g čili pupelių
200g Pomidorų pastos

Gaminimas:
1. Kepkite mėsą, svogūną ir česnako olandiškoje orkaitėje arba dideliame puode ant vidutinės ugnies, kol paruduos, maišydami, kad mėsa gerai sutrupėtų.
2. Nusausinkite kiaurasamtyje ir nuplaukite karštu vandeniu, grąžinkite į keptuvę.
3. Įmaišykite vandenį (arba sultinį ir likusius ingredientus).
4. Uždenkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite 15 minučių, retkarčiais pamaišydami.

Skanaus!

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba, pagaminta iš miso pastos, kuri yra fermentuotas sojų pupelių produktas, ir dažniausiai pridedama tam tikra rūšis aliejaus, pavyzdžiui, sezamo aliejaus Miso sriuba, tai ne tik skanu, bet ir sveika. Tai tradicinė japonų sriuba,...

Medus

Medus

Medus, tai tikras gamtos stebuklas, kurį mes, žmonės, naudojame jau tūkstančius metų. Ir ne be reikalo, nes medus yra ne tik skanus, bet ir labai naudingas. Bet ar kada susimąstėte, kaip jis atsiduria mūsų stiklainiuose? Viskas prasideda nuo mažų, bet labai uoliai...

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa: Sveiki, mielieji! Šiandien noriu pasidalinti vienu iš savo mėgstamiausių receptų - bulvių blynai su mėsa. Tai puikus patiekalas, kai norisi kažko šilto, sotaus ir skanaus. Be to, jis yra labai paprastas ir greitas. Pradėkime nuo pagrindinio...

Avokadų ir lašišos tostai

Avokadų ir lašišos tostai

Sudedamosios dalys: 2 brandūs avokadai 2 šaukštai citrinos sulčių Druska ir pipirai pagal skonį 4 tostai 200 g rūkytos lašišos Šviežių krapų (pagal skonį) 1 šaukštelis sezamo sėklų (nebūtina) Paruošimas: Avokadus sutrinkite, įpilkite citrinos sulčių ir pagardinkite...