Paštetas drebučiuose

1 dėžutė „Paštetas „Arktika“, 2-3 virti kiaušiniai, 3 šaukštai žaliųjų konservuotų žirnelių.

Drebučiams: 700 g kaulų, 150 g prieskoninių daržovių, 1,5 litro vandens, 2 lauro lapeliai, pipirų, 15 g želatinos.

Paštetą gražiai išimti iš dėžutės ir supjaustyti riekutėmis. Paruošti drebučius: kaulus ir prieskonines daržoves virti 3-4 val. Pasūdyti, perkošti, supilti ištirpintą želatiną, atvėsinti. Pradėjusius stingti drebučius supilti į paruoštą formą plonu sluoksniu ir padėti šaltai, kad sustingtų. Ant drebučių sudėti pašteto riekutes, o ant jų po virto kiaušinio puselę. Aplinkui sudėti vainikėliu žaliuosius žirnelius. Atsargiai užpilti likusiu sultiniu. Atšaldyti. Paduodant išversti.

Paštetas drebučiuose
Ravioli su moliūgų įdaru

Ravioli su moliūgų įdaru

**Ravioli su moliūgų įdaru** Šis receptas yra puikus pasirinkimas rudens vakarienei, kai norisi kažko šilto ir jaukaus. Ravioli su moliūgų įdaru yra ypatingi dėl savo švelnaus ir saldaus moliūgų skonio, kuris puikiai dera su šviežiais prieskoniais ir sūriu. Tai...

Skanūs ir sveiki patiekalai su moliūgais: 10 receptų

Skanūs ir sveiki patiekalai su moliūgais: 10 receptų

„Atraskite moliūgų magiją: 10 skanių ir sveikų receptų!“Įvadas apie moliūgų naudą sveikataiMoliūgai yra ne tik skanūs, bet ir labai naudingi sveikatai. Šie ryškiai oranžiniai daržovės yra tikras vitaminų ir mineralų šaltinis, kuris gali padėti pagerinti bendrą...

Skanūs ir sveiki patiekalai su špinatais: 10 receptų

Skanūs ir sveiki patiekalai su špinatais: 10 receptų

"Špinatų galia: 10 skanių ir sveikų receptų jūsų stalui!"Įvadas apie špinatų naudą sveikataiŠpinatai yra vienas iš tų maisto produktų, kurie ne tik praturtina mūsų patiekalus skoniais, bet ir suteikia daugybę naudingų medžiagų mūsų organizmui. Šis žalias lapinis...