1 dėžutė „Paštetas „Arktika“, 2-3 virti kiaušiniai, 3 šaukštai žaliųjų konservuotų žirnelių.
Drebučiams: 700 g kaulų, 150 g prieskoninių daržovių, 1,5 litro vandens, 2 lauro lapeliai, pipirų, 15 g želatinos.
Paštetą gražiai išimti iš dėžutės ir supjaustyti riekutėmis. Paruošti drebučius: kaulus ir prieskonines daržoves virti 3-4 val. Pasūdyti, perkošti, supilti ištirpintą želatiną, atvėsinti. Pradėjusius stingti drebučius supilti į paruoštą formą plonu sluoksniu ir padėti šaltai, kad sustingtų. Ant drebučių sudėti pašteto riekutes, o ant jų po virto kiaušinio puselę. Aplinkui sudėti vainikėliu žaliuosius žirnelius. Atsargiai užpilti likusiu sultiniu. Atšaldyti. Paduodant išversti.