Paukštienos širdelių troškinys

Ingredientai: 1kg paukštienos širdelių, 100g sviesto, 1- 2 šaukšteliai kmynų, 1- 2 morkos, 5 – 8 obuoliai, druskos, 4 – 5 bulvės, 1 stiklinė grietinės, 1 stiklinė vandens, žalumynų.

Gaminimas:

Paukštienos širdeles, nuplauti, nusausinti, sudėti į keptuvę su įkaitintais riebalais ir apkepinti. Paskui supilti į puodą, sudėti griežinėliais supjaustytas morkas, įberti druskos, kmynų, užpilti vandens ir troškinti, kol suminkštės.

Obuolius nulupti ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustyti skiltelėmis. Į puodą ant troškinio užpilti grietinės, sudėti obuolius ir patroškinti keletą minučių, kad obuolių skiltelės nesukristų.

Patiekiant papuošti žalumynais. Galima patiekti su lupena virtomis bulvėmis: išvirusios nuluptos ir pakepintos riebaluose.

Paukštienos širdelių troškinys
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...