Višta su riešutais

Ingredientai: 1 višta, 2 šaukštai sviesto, 2 šaukštai medaus, 2 šaukštai riešutų, truputis imbiero, kmynų, mėtų, druskos, pipirų.

Gaminimas:

Paruoštą vištą įtrinti sviesto, medaus, imbiero, kmynų, mėtų lapelių, druskos ir pipirų mišiniu. Po kelių valandų perpjauti išilgai per pusę, dėti į riebalais išteptą skardą, pridengti folija ir kepti orkaitėje ar krosnyje.

Prieš baigiant kepti, foliją nuimti, užbarstyti susmulkintų riešutų ir leisti mėsai parusvėti. Jei trūksta riebalų, galima truputį įpilti vandens.

Patiekiama su morkų, obuolių ar kitomis salotomis.

Višta su riešutais
Ravioli su moliūgų įdaru

Ravioli su moliūgų įdaru

**Ravioli su moliūgų įdaru** Šis receptas yra puikus pasirinkimas rudens vakarienei, kai norisi kažko šilto ir jaukaus. Ravioli su moliūgų įdaru yra ypatingi dėl savo švelnaus ir saldaus moliūgų skonio, kuris puikiai dera su šviežiais prieskoniais ir sūriu. Tai...

Skanūs ir sveiki patiekalai su moliūgais: 10 receptų

Skanūs ir sveiki patiekalai su moliūgais: 10 receptų

„Atraskite moliūgų magiją: 10 skanių ir sveikų receptų!“Įvadas apie moliūgų naudą sveikataiMoliūgai yra ne tik skanūs, bet ir labai naudingi sveikatai. Šie ryškiai oranžiniai daržovės yra tikras vitaminų ir mineralų šaltinis, kuris gali padėti pagerinti bendrą...

Skanūs ir sveiki patiekalai su špinatais: 10 receptų

Skanūs ir sveiki patiekalai su špinatais: 10 receptų

"Špinatų galia: 10 skanių ir sveikų receptų jūsų stalui!"Įvadas apie špinatų naudą sveikataiŠpinatai yra vienas iš tų maisto produktų, kurie ne tik praturtina mūsų patiekalus skoniais, bet ir suteikia daugybę naudingų medžiagų mūsų organizmui. Šis žalias lapinis...