Sūrio baklažanų (baklažanų) pesto krūvelės

Ingredientai:
500g baklažanas
2 šaukšteliai druskos
4 šaukštai pesto padažo
100g mocarelos sūrio
4 šaukštai tarkuoto parmezano arba Romano sūrio

Gaminimas:
1. įkaitinkite orkaitę iki 190 °C ir negilią kepimo skardą patepkite aliejumi.
2. Baklažaną supjaustykite skersai griežinėliais, išmeskite galus.
3. Išdėliokite vienu sluoksniu ant popierinių rankšluosčių.
4. Abi riekelių puses tolygiai pabarstykite druska ir uždenkite kitu sluoksniu popierinių rankšluosčių.
5. Leiskite baklažanams pastovėti 30 minučių.
6. Nuplaukite druską ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
7. Vienu sluoksniu išdėliokite 4 baklažano skilteles keptuvėje ir kiekvieną griežinėlį tolygiai paskleiskite 1 arbatiniu šaukšteliu pesto.
8. Ant kiekvienos riekelės tolygiai pabarstykite 2 šaukštus mocarelos ant pesto.
9. Toliau lygiai taip pat sluoksniuokite likusias baklažano skilteles, pesto ir mocarelą.
10. Pabarstykite po 1 valgomąjį šaukštą parmezano arba romano tolygiai ant kiekvienos rietuvės ir kepkite orkaitės viduryje, kol baklažanai suminkštės, 20–25 minutes.

Skanaus!

Sūrio baklažanų (baklažanų) pesto krūvelės
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...