Rabarbarų kompotas

Rabarbarų kompotas, kuriam paruošti reikės:

700 – 800g vandens,

250 – 300g rabarbarų,

150g cukraus,

citrinos žievelės.

Gaminimas:

nulupti rabarbarai supjaustomi 2 – 3 cm ilgio gabaliukais ir suberiami į verdantį vandenį. Rabarbarams užvirus, vanduo nupilamas.

Į karštą vandenį suberiamas cukrus, sutarkuota citrinos žievelė, užvirinama ir dar 8 – 10 min. paverdama.

Į sirupą sudedami paruošti rabarbarai, 3 – 5 min. lėtai paverdami, po to kompotas nukaičiamas ir atšaldomas.

Rabarbarų kompotas
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...