Raukšlėti sausainukai

Ingredientai:
3/4 stiklinės riebalų mišinio (shortening)
1 stiklinė rudasojo cukraus
1 kiaušinis
1/4 stiklinė melasos
2 1/4 stiklinės miltų
2 šaukšteliai kepimo sodos
1/4 šaukštelio druskos
1/2 šaukštelis gvazdikėlio
1 šaukštelis cinamono
1 šaukštelis imbiero

Gaminimas:
1. Sumaišykite pirmuosius keturis ingredientus, tada persijokite ir įmaišykite likusius ingredientus.
2. Atšaldykite tešlą.
3. Susukite į didelių graikinių riešutų dydžio rutuliukus.
4. Pamerkite viršūnes į cukrų.
5. Padėkite cukruota puse į viršų, 7 cm atstumu vienas nuo kito ant riebalais išteptos kepimo skardos.
6. Kiekvieną sausainį apšlakstykite 2–3 lašais vandens, kad paviršius įtrūktų.
7. Kepkite, kol sustings, ne kietai, 10-12 minučių, 180°C temperatūroje. Gaunasi: 50  sausainių.

Skanaus!

Raukšlėti sausainukai
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...