Prancūziški pusryčių keksiukai

Ingredientai:
1/3 stiklinė sviesto
1/2 stiklinė cukraus
1 kiaušinio
1 šaukštelis vanilės
1 1/2 stiklinė miltų
1 1/2 šaukštelių kepimo miltelių
1/2 šaukštelis druskos
1/4 šaukštelis muskato riešuto
1/2 stiklinė grietinėlės arba pieno
1/2 stiklinė sviesto
1/2 stiklinė cukraus
1 šaukštelis cinamono

Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180C laipsnių.
2. Keksiukų formeles patepkite kepimo purkštuvu.
3. Į dubenį persijokite miltus, kepimo miltelius, druską ir muskato riešutą.
4. Virtuviniame kombainu plieniniais peiliukais susmulkinkite šaltą sviestą su 1/2 stiklinės cukraus įjungimo/išjungimo būdu, kol sutirštės.
5. Įmuškite kiaušinį ir vanilę, išmaišykite, kol susimaišys.
6. Maišykite pakaitomis per vamzdelį, sausus ingredientus ir grietinėlę (įsitikinkite, kad grietinėlė yra paskutinis ingredientas).
7. Riebalais išteptas bandelių formeles užpildykite 2/3.
8. Kepkite 20-25 minutes arba iki auksinės rudos spalvos.,
9. Išimkite iš keksų formeles ir apvoliokite lydytame svieste, po to 1/2 stiklinės cukraus ir 1 šaukštelio cinamono mišinyje.
10. Patiekite karštą.

Skanaus!

Prancūziški pusryčių keksiukai
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...