Ingredientai:
4 vidutinio dydžio saldžiosios bulvės.
4 šaukštai nesūdyto sviesto
1/2 stiklinė rudojo cukraus
1/2 šaukštelis malto cinamono
1/2 šaukštelis vanilės
2 kiaušiniai
300g išgarinto pieno
1/2 stiklinė pekano riešutų
1 -2 stiklinės mini zefyrų
Gaminimas:
1. Išvirkite saldžiąsias bulves, nulupkite ir sutrinkite.
2. Dideliame dubenyje sumaišykite saldžiąsias bulves, rudąjį cukrų, cinamoną, vanilę ir žiupsnelį druskos.
3. Įmaišykite kiaušinius ir pieną.
4. Supilkite į kvadratinę kepimo formą.
5. Kepkite 180 °C temperatūroje 35 minutes.
6. Išimkite iš orkaitės.
7. Ant viršaus uždėkite pekano riešutų ir zefyrų, tuomet grąžinkite į orkaitę 5 minutėms arba tol, kol zefyrai išsipūs ir paruduos.
Skanaus!