Saldžiųjų bulvių troškinys

Ingredientai:
4 vidutinio dydžio saldžiosios bulvės.
4 šaukštai nesūdyto sviesto
1/2 stiklinė rudojo cukraus
1/2 šaukštelis malto cinamono
1/2 šaukštelis vanilės
2 kiaušiniai
300g išgarinto pieno
1/2 stiklinė pekano riešutų
1 -2 stiklinės mini zefyrų

Gaminimas:
1. Išvirkite saldžiąsias bulves, nulupkite ir sutrinkite.
2. Dideliame dubenyje sumaišykite saldžiąsias bulves, rudąjį cukrų, cinamoną, vanilę ir žiupsnelį druskos.
3. Įmaišykite kiaušinius ir pieną.
4. Supilkite į kvadratinę kepimo formą.
5.  Kepkite 180 °C temperatūroje 35 minutes.
6. Išimkite iš orkaitės.
7. Ant viršaus uždėkite pekano riešutų ir zefyrų, tuomet  grąžinkite į orkaitę 5 minutėms arba tol, kol zefyrai išsipūs ir paruduos.

Skanaus!

Saldžiųjų bulvių troškinys
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...