Šaltibarščiai paprastai

Jums reikės:

1 – 2 švieži agurkai,

1 kiaušinis,

100g grietinės,

1l rūgusio pieno arba kefyro,

1 stiklinė saldaus pieno arba virinto vandens,

krapų,

svogūnų laiškų,

druskos.

Gaminimas:

Kietai virto kiaušinio trynys ištrinamas su druska ir svogūnų laiškais. Sudedamas smulkiai kubeliais supjaustytas agurkas ir kiaušinio baltymas. Supilama grietinė, rūgęs ir saldus pienas ar vanduo, pasūdoma ir išmaišoma. Į kiekvieną lėkštę įberiama smulkiai supjaustytų krapų. Valgoma su karštomis bulvėmis.

Šaltibarščiai
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...