Sudedamosios dalys:
- 2 prinokę avokadai
- 600 ml vištienos sultinio
- 2 šaukštai citrinos sulčių
- 2 šaukštai smulkintų šviežių laiškinių česnakų
- 1/2 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
- Druskos pagal skonį
- 2 valgomieji šaukštai grietinės, patiekimui
Paruošimas:
- Nulupkite avokadus, pašalinkite kauliukus ir suminkite minkštį į tyrę.
- Į dubenį įmaišykite suminktus avokadus, vištienos sultinį, citrinos sultis, smulkintus česnakus ir aitriosios paprikos miltelius. Gerai sumaišykite, kad gaumuoja vientisą masę.
- Pagardinkite sriubą druska pagal skonį.
- Palikite sriubą atvėsti kelias valandas prieš patiekiant.
- Patiekiant, į kiekvieną dubenį įpilkite šaukštą grietinės, lengvai išmaišykite ir patiekite atšaldytą švelniąją avokado sriubą.