Šaltoji avokado sriuba

Sudedamosios dalys:

  • 2 prinokę avokadai
  • 600 ml vištienos sultinio
  • 2 šaukštai citrinos sulčių
  • 2 šaukštai smulkintų šviežių laiškinių česnakų
  • 1/2 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
  • Druskos pagal skonį
  • 2 valgomieji šaukštai grietinės, patiekimui

Paruošimas:

  1. Nulupkite avokadus, pašalinkite kauliukus ir suminkite minkštį į tyrę.
  2. Į dubenį įmaišykite suminktus avokadus, vištienos sultinį, citrinos sultis, smulkintus česnakus ir aitriosios paprikos miltelius. Gerai sumaišykite, kad gaumuoja vientisą masę.
  3. Pagardinkite sriubą druska pagal skonį.
  4. Palikite sriubą atvėsti kelias valandas prieš patiekiant.
  5. Patiekiant, į kiekvieną dubenį įpilkite šaukštą grietinės, lengvai išmaišykite ir patiekite atšaldytą švelniąją avokado sriubą.
Šaltoji avokado sriuba
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...