Smidrai paprastai ir greitai

Pasimėgaukite natūraliu smidrų skoniu.

Ingredientai

Vienas rišulėlis smidrų

Viena nedidelė citrina

Sviestas arba alyvuogių aliejus

Žingsniai


Smidrus perplauname šaltu tekančiu vandeniu. Kotelių apačias galima šiek tiek nupjauti ar nulaužyti.

Plačiame puode arba keptuvėje užviriname nedidelį kiekį vandens (2-3 cm nuo dugno)

 Įsitikinę, kad vanduo jau verda, pasūdome bei sudedame smidrus

Apverdame apie 3-4 minutes

Apvirtus smidrus iš karto išgriebiame, nepaliekame jų karštame vandenyje. Sudedame į patiekimui skirtą lėkštę, sulaistome citrinos sultimis bei alyvuogių aliejumi (arba pabarstome mažais gabaliukais sviestą)

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...