Sriuba su višta «Superfood»

*4 porcijos

REIKĖS:

2 valg. šaukš. kokosų sviesto

7 cm imbiero šaknies

4 česnako dantukų

1 didelės ropės (apie 280 g), supjaustyt1 gabaliukais po 1 cm

2 stiklinių supjaustytų keil kopūstų

2 arbat. šaukš. Maltų čiberžolių 

4 stiklinių vištienos sultinio

1 skardinė konservuotų avinžirnių, praplautų(apie 450 g)

3 stiklinių smulkintos žarijų viščiuko mėsos, be odos (340 g)

šviežių citrinos sulčių, pagal skonį

paduoti su bandele

GAMINIMO EIGA:

Dideliame puode ant vidutinio ugnies 5kaitinkite kokosų sviestą. Susmulkintą česnaką ir imbiero šaknį apkepkite ant aliejaus apie 3 min. Ropes gabaliukus ir susmulkintus kopūstus. Kepkite apie 4 min. Dažnai maišydami.

Įberkite druskos, pipiro ir čiberžolių. Viską išmaišykite. Įpilkite 3 stiklines vandens ir vištienos sultinį. Įkaitinkite sriubą, numažinkite ugnį ir virkit ant silpno ugnies, kol ropės taps minkštos. Apie 10 min.

Sudėkite avinžirnius ir vištieną į puodą. Padidinkite ugnį iki vidutinio, įkaitinkite sriubą ir virkite apie 5 min. 

Paberkite druska ir pipiru pagal skonį. Nupurkšite citrinų sultimis. Ir paduokite su bandele. 

Sriuba su višta «Superfood»
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...