Švediški kukuliai

REIKĖS:

1 gabaliuko šviežios duonos

250 g maltos jautienos

250 g maltos kiaulienos

1 kiaušinio

1 arbat. šaukš. itališkų prieskonių

druskos pagal skonį

pipiro pagal skonį

1/8 arbat. šaukš. muskato

GAMINIMO EIGA:

Įkaitinkite orkaite iki 200 laipsnių. Kepimo skardą nuklokite folija.Duona susmulkinkite smulkintuvu. Sumaišykite duoną su vandeniu. 

Dideliame dubenyje sumaišykite jautieną, kiaulieną, kiaušinį, visus prieskonius ir mirkytą duoną. 

Suformuokite  4-5 cm rutuliukus. Sudėkite ant skardos ir kepkite 10-15 minučių. Paduokite su Jūsų mėgstamiausiu padažu. Padažu receptus Jus taip pat galite rasti pas mus puslapyje.

Švediški kukuliai
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...