Ingredientai:
3 griešinėliai šoninės arba 2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 stiklinė ilgagrūdžių baltųjų ryžių
1/2 stiklinė susmulkinto svogūnai
3 stiklinės daržovių sulčių
1/2 stiklinės smulkintos žaliosios bulgarinės paprikos
Gaminimas:
1. Pakepinkite šoninę iki traškumo, išimkite šoninę iš kepti ir sutrupinti.
2. Nuolat maišydami pakepinkite ryžius ir svogūną lašinukuose/alyvuogių aliejuje, kol svogūnas suminkštės.
3. Įpilkite daržovių sulčių ir žaliųjų pipirų.
4. Užvirinkite, sumažinkite ugnį iki minimumo, uždenkite ir troškinkite apie 25 minutes arba kol ryžiai suminkštės ir susigers skystis, retkarčiais pamaišant.
5. Susmulkinkite šakute ir papuoškite susmulkinta šonine.
Skanaus!