REIKĖS:
500 g vištienos šlaunų be kaulų ir odos
2 valg. šaikš. augalinio aliejaus
1 didelio susmulkinto svogūno
3 susmulkintų česnako skiltelių
1 žalios saldžios susmulkintos paprikos
1 sutarkuoto nykščio dydžio imbiero
2 valg. šaikš. garam masala prieskonių
3 valg. šaikš. Pomidorų piure
300 ml vištienos sultinio
50 g migdolų skiltelių
MARINATUI:
1 citrinos sulčių
2 arbat. šaukš. Maltų kmynų
2 arbat. šaukš. paprikos
1-2 arbat. šaukš. aitrios paprikos miltelių
200 g natūralaus jogurto
GAMINIMO EIGA:
Vidutiniame dubenyje sumaišykite visus marinato ingredientus. Supjaustykite vištieną gabaliukais 3×3 ir sudėkite į dubenį su marinatu. Gerai viską išmaišykite ir uždenkite plėvele, Marinuokite minimum valanda.
Didėlioje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Suberkite svogūnus, česnakus, žalią papriką, imbierą ir šiek tiek prieskonių. Kepkite ant vidutinės ugnies apie 10 minučių, kol suminkštės daržovės.
Įberkite prieskonių ir pomidorų piurę. Troškinkite dar 2 minutes. Įpilkite sultinį ir sudėkite vištieną. Troškinkite 15 minučių. Tada įpilkite likusį marinatą. Troškinkite 5 minutes, tada pabarstykite migdolais.
Pateikite su ryžiais, kalendra, naan duona.