Sviestinė vištiena

REIKĖS:

500 g vištienos šlaunų be kaulų ir odos

2 valg. šaikš. augalinio aliejaus

1 didelio susmulkinto svogūno

3 susmulkintų česnako skiltelių

1 žalios saldžios susmulkintos paprikos

1 sutarkuoto nykščio dydžio imbiero

2 valg. šaikš. garam masala prieskonių

3 valg. šaikš. Pomidorų piure

300 ml vištienos sultinio

50 g migdolų skiltelių

MARINATUI:

1 citrinos sulčių

2 arbat. šaukš. Maltų kmynų

2 arbat. šaukš. paprikos

1-2 arbat. šaukš. aitrios paprikos miltelių

200 g natūralaus jogurto

GAMINIMO EIGA:

Vidutiniame dubenyje sumaišykite visus marinato ingredientus. Supjaustykite vištieną  gabaliukais 3×3 ir sudėkite į dubenį su marinatu. Gerai viską išmaišykite ir uždenkite plėvele, Marinuokite minimum valanda.

Didėlioje keptuvėje įkaitinkite aliejų. Suberkite svogūnus, česnakus, žalią papriką, imbierą ir šiek tiek prieskonių. Kepkite ant vidutinės ugnies apie 10 minučių, kol suminkštės daržovės.

Įberkite prieskonių ir pomidorų piurę. Troškinkite dar 2 minutes. Įpilkite sultinį ir sudėkite vištieną. Troškinkite 15 minučių. Tada įpilkite likusį marinatą. Troškinkite 5 minutes, tada pabarstykite migdolais.

Pateikite su ryžiais, kalendra, naan duona.

Sviestinė vištiena
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...