Ingredientai:
1 didelis kopūstas
1 stiklinė susmulkintų marinuotų krapų
3/4 stiklinė pjaustyto svogūno
1 stiklinė majonezo
2 šaukšteliai paruoštų garstyčių
2 šaukštai cukraus
1 šaukštelis salierų sėklų
2 šaukšteliai acto
1/8 šaukštelis pipirų
Gaminimas:
1. Susmulkinkite tiek kopūstų, kad pagamintumėte 12 puodelių iš jų.
2. Dideliame dubenyje sumaišykite kopūstus, marinuotus krapus ir svogūnus. Tuomet padėkite į šalį.
3. Sumaišykite likusius ingredientus dubenyje.
4. Užpilti kopūstų mišiniu; mesti. Uždenkite ir atvėsinkite.
5. Pagaminta: nuo 14 iki 16 porcijų.
Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.
Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba, pagaminta iš miso pastos, kuri yra fermentuotas sojų pupelių produktas, ir dažniausiai pridedama tam tikra rūšis aliejaus, pavyzdžiui, sezamo aliejaus Miso sriuba, tai ne tik skanu, bet ir sveika. Tai tradicinė japonų sriuba,...