REIKĖS:
500 g mėsos
120 g morkų
2 paprikas
2 česnako dantukų
2 cm imbiero
60 g sojų padažo
45 g ryžių acto
110 g vandens
40 g cukraus
25 g kukurūzų krakmolo
aitriųjų paprikų pagal skonį
GAMINIMO EIGA:
Papriką supjaustykite vienodais kubikėliais. Morkas supjaustykite rutuliukais. Česnaką supjaustyti labai smulkiai. Šviežią imbiero šaknį supjaustom plonom skiltelėmis. Aitriąją papriką smulkiai supjaustykite(į patiekalą dėkite pagal skonį). Keptuvėje ant aliejaus apkepkite papriką (nereikia troškinti).
Kad pagaminti padažą reikia atskirame indelyje sumaišyti krakmolą, sojų padažą, cukrų, actą ir vandenį. Apkeptus pipirus atidedame į šoną ir keptuvėje apkepame morkas, kai jos taps minkštos, bet nepraras traškumo į keptuvę sudėkite česnaką, imbiero ir kepkite minutę. Po to šioje keptuvėje apkepkite mėsą(galima naudoti kiaulieną, jautiną arba vištieną). Svarbu mėsos netroškinti. Mėsos gabaliukai neturi lipti vienas prie kito. Jeigu keptuvė maža, kepkite ją dalimis. Kai mėsa bus iškepta įdėkite aitriąją papriką, apkeptą morką ir papriką. Maišydami apkepam porą minučių ir gerai išmaišykite padažą įpilame į keptuvę. Ugnis turi būti maksimali, kepant ant tokios ugnies reikia pastoviai maišyti. Po poros minučių padažas pradės tirštėti. Nuo ugnies nuimame kai padažas bus Jums patinkančio tirštumo. Patiekalą pateikiame iškarto.