Vyniotinis su kumpiu

Tešlai: 50 g margarino, 3 kiaušiniai, 40 g miltų, druskos.

Įdarui: 200 g virto kumpio, 1 stiklinė grietinės, tarkuoto sūrio.

Margariną išsukti, sudėti trynius, druską, miltus; viską sumaišius, sudėti išplaktus baltymus. Skardą iškloti pergamentiniu popieriumi, ištepti riebalais. Į paruoštą skardą supilti tešlą ir iškepti. Virtą kumpį smulkiai supjaustyti. Iškepusią tešlą apibarstyti kumpiu, palaistyti grietine ir susukti. Aptepti grietine, pabarstyti tarkuotu sūriu ir trumpai pakepti. Paduodant supjaustyti.

Vyniotinis su kumpiu
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...