0,5 stiklinės ryžių, 200 g virto kumpio, 1 kiaušinis, maltų džiūvėsių. . Iš ryžių išvirti tirštą tyrę. Virtą kumpį smulkiai supjaustyti. Į ryžių tyrę sudėti kumpį, kiaušinius ir gerai išmaišyti. Masę šaukštu dėti ant riebalais pateptos skardos, suformuoti apvalius maltinukus, kuriuos pavolioti džiūvėsiuose. Įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių apkepinti. Paduoti su pomidorų padažu.
Makaronų magija: 10 receptų kiekvienam vakarui
Makaronų Magija: 10 Receptų Kiekvienam Vakarui 1. Klasikinis Bolonijos Spageti 2. Kremiški Brokolių ir Sūrio Makaronai 3. Aštrūs Makaronai su Čili ir Česnaku 4. Jūros Gėrybių Makaronai 5. Vegetariški Makaronai su Riešutų Padažu 6. Pikantiški Makaronai su Feta Sūriu ir...