0,5 stiklinės ryžių, 200 g virto kumpio, 1 kiaušinis, maltų džiūvėsių. . Iš ryžių išvirti tirštą tyrę. Virtą kumpį smulkiai supjaustyti. Į ryžių tyrę sudėti kumpį, kiaušinius ir gerai išmaišyti. Masę šaukštu dėti ant riebalais pateptos skardos, suformuoti apvalius maltinukus, kuriuos pavolioti džiūvėsiuose. Įkaitintuose riebaluose iš abiejų pusių apkepinti. Paduoti su pomidorų padažu.
Traški pepperoni ir žolelių pica
Reikės: picos tešlos, naminės arba pirktos parduotuvėje 1 valgomasis šaukštas džiovintų bazilikų 1 valgomasis šaukštas džiovinto raudonėlio 2 arbatiniai šaukšteliai džiovintų čiobrelių 2 arbatiniai šaukšteliai džiovintų rozmarinų 1/2 arbatinio šaukštelio susmulkintų...