Bulvių vyniotinis su kumpiu

Tešlai: 1 kg virtų bulvių, 5 šaukštai miltų, 1 šaukštas margarino, 0,5 stiklinės pieno, 1 kiaušinis, druskos.

Įdarui: 150 g virto kumpio, 3 svogūnai, 1 šaukštas sviesto.

Virtas bulves sumalti. Sudėti miltus, riebalus, rūgusį pieną, trynius, druską ir suminkyti. Baigiant minkyti, sudėti išplaktus baltymus. Skardą iškloti pergamentiniu popieriumi, ištepti riebalais. Tešlą iškočioti ir ištiesti ant paruoštos skardos. Kepti, kol gražiai parausvės. Svogūnus smulkiai supjaustyti, pakepinti svieste ir sumaišyti su sukapotu virtu kumpiu.

Iškepusį plokštainį išimti iš skardos, apdėti kumpiu ir, paėmus už pergamentinio popieriaus kraštų, suvynioti. Paduoti karštą su pomidorų padažu.