Bulvių vyniotinis su kumpiu

Tešlai: 1 kg virtų bulvių, 5 šaukštai miltų, 1 šaukštas margarino, 0,5 stiklinės pieno, 1 kiaušinis, druskos.

Įdarui: 150 g virto kumpio, 3 svogūnai, 1 šaukštas sviesto.

Virtas bulves sumalti. Sudėti miltus, riebalus, rūgusį pieną, trynius, druską ir suminkyti. Baigiant minkyti, sudėti išplaktus baltymus. Skardą iškloti pergamentiniu popieriumi, ištepti riebalais. Tešlą iškočioti ir ištiesti ant paruoštos skardos. Kepti, kol gražiai parausvės. Svogūnus smulkiai supjaustyti, pakepinti svieste ir sumaišyti su sukapotu virtu kumpiu.

Iškepusį plokštainį išimti iš skardos, apdėti kumpiu ir, paėmus už pergamentinio popieriaus kraštų, suvynioti. Paduoti karštą su pomidorų padažu.

Bulvių vyniotinis su kumpiu
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...