Susmulkinkite žiedinį kopūstą, pamerkite į pasūdytą vandenį, o vėliau apvirkite pasūdytame vandenyje. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite susmulkintą svogūną, grybus, 2/3 kopūsto, paskaninkite prieskoniais ir pakepkite.
Ingredientai
1 žiedinis kopūstas
1 svogūnas
100 g sviesto
1 šaukštas miltų
0,5 stiklinės vandens arba grybų nuoviro
3 šaukštai grietinės
1 stiklinė įvairių virtų grybų
druskos
pipirų
truputis muskatų
Žingsniai
Žingsnis 1
Susmulkinkite žiedinį kopūstą, pamerkite į pasūdytą vandenį, o vėliau apvirkite pasūdytame vandenyje.
Žingsnis 2
Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite susmulkintą svogūną, grybus, 2/3 kopūsto, paskaninkite prieskoniais ir pakepkite.
Žingsnis 3
Suberkite miltus, įpilkite vandenį, grietinę.
Žingsnis 4
Gautą masę dėkite į riebalais pateptą kepimo indą, aplink sudėkite likusius žiedinius kopūstus ir 20 minučių kepkite orkaitėje.