Žiedinių kopūstų apkepas su grybais

Susmulkinkite žiedinį kopūstą, pamerkite į  pasūdytą vandenį, o vėliau apvirkite pasūdytame vandenyje. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite susmulkintą svogūną, grybus, 2/3 kopūsto, paskaninkite prieskoniais ir pakepkite.

Ingredientai

1 žiedinis kopūstas

1 svogūnas

100 g sviesto

1 šaukštas miltų

0,5 stiklinės vandens arba grybų nuoviro

3 šaukštai grietinės

1 stiklinė įvairių virtų grybų

druskos

pipirų

truputis muskatų

Žingsniai

 Žingsnis 1
Susmulkinkite žiedinį kopūstą, pamerkite į  pasūdytą vandenį, o vėliau apvirkite pasūdytame vandenyje.

 Žingsnis 2
Keptuvėje ištirpinkite sviestą, sudėkite susmulkintą svogūną, grybus, 2/3 kopūsto, paskaninkite prieskoniais ir pakepkite.

 Žingsnis 3
Suberkite miltus, įpilkite vandenį, grietinę.

 Žingsnis 4
Gautą masę dėkite į riebalais pateptą kepimo indą, aplink sudėkite likusius žiedinius kopūstus ir 20 minučių kepkite orkaitėje.