Karštas virtas bulves sumalkite mėsmale. Į bulvių masę įdėkite sviesto (arba margarino), įmuškite kiaušinį, paskaninkite druska ir gerai išmaišykite. Suberkite miltus.
Ingredientai
6-7 virtos bulvės
25 g sviesto arba margarino
1 kiaušinis
0,5-0,75 stiklinės miltų
truputis druskos
300 g fermentinio sūrio
Žingsniai
Žingsnis 1
Karštas virtas bulves sumalkite mėsmale.
Žingsnis 2
Į bulvių masę įdėkite sviesto (arba margarino), įmuškite kiaušinį, paskaninkite druska ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Suberkite miltus.
Žingsnis 4
Iš paruoštos tešlos formuokite kukulius, į jų vidų įdėkite po kubelį fermentinio sūrio.
Žingsnis 5
Kukuliu virkite pasūdytame vandenyje.
Žingsnis 6
Galite tiekti su grietine arba sviesto kubeliu bei apibarstyti pasirinktomis žolelėmis.