Bulviniai kukuliai su sūriu

Karštas virtas bulves sumalkite mėsmale. Į bulvių masę įdėkite sviesto (arba margarino), įmuškite kiaušinį, paskaninkite druska ir gerai išmaišykite. Suberkite miltus.

Ingredientai

6-7 virtos bulvės

25 g sviesto arba margarino

1 kiaušinis

0,5-0,75 stiklinės miltų

truputis druskos

300 g fermentinio sūrio

Žingsniai

 Žingsnis 1
Karštas virtas bulves sumalkite mėsmale.

 Žingsnis 2
Į bulvių masę įdėkite sviesto (arba margarino), įmuškite kiaušinį, paskaninkite druska ir gerai išmaišykite.

 Žingsnis 3
Suberkite miltus.

 Žingsnis 4
Iš paruoštos tešlos formuokite kukulius, į jų vidų įdėkite po kubelį fermentinio sūrio.

 Žingsnis 5
Kukuliu virkite pasūdytame vandenyje.

 Žingsnis 6
Galite tiekti su grietine arba sviesto kubeliu bei apibarstyti pasirinktomis žolelėmis.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba, pagaminta iš miso pastos, kuri yra fermentuotas sojų pupelių produktas, ir dažniausiai pridedama tam tikra rūšis aliejaus, pavyzdžiui, sezamo aliejaus Miso sriuba, tai ne tik skanu, bet ir sveika. Tai tradicinė japonų sriuba,...

Medus

Medus

Medus, tai tikras gamtos stebuklas, kurį mes, žmonės, naudojame jau tūkstančius metų. Ir ne be reikalo, nes medus yra ne tik skanus, bet ir labai naudingas. Bet ar kada susimąstėte, kaip jis atsiduria mūsų stiklainiuose? Viskas prasideda nuo mažų, bet labai uoliai...

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa: Sveiki, mielieji! Šiandien noriu pasidalinti vienu iš savo mėgstamiausių receptų - bulvių blynai su mėsa. Tai puikus patiekalas, kai norisi kažko šilto, sotaus ir skanaus. Be to, jis yra labai paprastas ir greitas. Pradėkime nuo pagrindinio...

Avokadų ir lašišos tostai

Avokadų ir lašišos tostai

Sudedamosios dalys: 2 brandūs avokadai 2 šaukštai citrinos sulčių Druska ir pipirai pagal skonį 4 tostai 200 g rūkytos lašišos Šviežių krapų (pagal skonį) 1 šaukštelis sezamo sėklų (nebūtina) Paruošimas: Avokadus sutrinkite, įpilkite citrinos sulčių ir pagardinkite...