Aguonų pienas

Aguonų pienas, kuriam reikės:

1 stiklinė aguonų,

1l vandens,

1/2 stiklinės cukraus.

Gaminimas:

aguonos užplikomos verdančiu vandeniu ir palaikomos 2 – 3 val., kad išbrinktų. Po to vanduo nupilamas, aguonos porą kartų sumalamos arba gerai sugrūdamos, įpilama virinto atšaldyto vandens, perkošiama per sietelį ir pasaldinama.

Aguonų pienas vartojamas gerti, sriubai užbalinti, sližikams ar avižiniam kisieliui užpilti.

Aguonų pienas
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...