Kepti kiaulienos šonkauliai

Kepti kiaulienos šonkauliai, kuriems reikės:

800g kiaulienos šonkauliukų, prieskonių (maltų pipirų, gvazdikėlių, mairūno),

1 didokas svogūnas,

2 skiltelės česnako,

4 šaukštai riebalų,

druskos,

truputis prieskoninių daržovių.

Gaminimas:

mėsa nuplaunama, įpjaunama tarp kaulų, įtrinama susmulkintomis, sumaišytomis su druska prieskoninėmis daržovėmis, aliejum bei prieskoniais ir palaikoma šaltai. Po poros valandų mėsa sudedama į keptuvą su likusiais riebalais, pridedama prieskoninių daržovių ir kepama apie 30 – 40 min. orkaitėje.

Iškepę šonkauliukai supjaustomi, sudedami į pašildytą pusdubenį ir patiekiami su ryžių koše, raugintais agurkais arba bulvių koše ir raugintais kopūstais.

Kepti kiaulienos šonkauliai
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...