Agurkai ir dešra ant lazdelės

400 g agurkų, 1 šaukštas 905 acto, lauro lapelis, keli pipirai, druskos, 1 stiklinė vandens, 200 g arbatinės dešros, garstyčių.

Tešlai: 4 šaukštai pieno, 3 šaukštai miltų, 1 kiaušinis, 1 šaukštas taukų, druskos.

Nuplautus agurkus nulupti ir supjaustyti 1,5 cm storio griežinėliais. Vandenį užvirinti, supilti actą, druską, prieskonius, Šiuo marinatu užpilti agurkų griežinėlius. Dešrą supjaustyti riekutėmis, aptepti garstyčiomis. Ant plonos medinės lazdelės užsmeigti dešros riekutes pakaitomis su agurkų griežinėliais. .

Kiaušinius, pieną ir miltus suplakti, tešla turi būti grietinės tirštumo. Lazdelę pamirkyti tešloje ir tuoj apkepinti riebaIuose. Kepsnelius paduoti su lazdelėmis

Agurkai ir dešra ant lazdelės
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...