Bulvės su mėsa, grybais ir sūriu

REIKĖS:

500 g kiaulienos

700 g bulvių

1 svogūno

200 g pievagrybių

150 g kietojo sūrio

30 g augalinio aliejaus

50 g majonezo

druska pagal skonį

prieskoniai pagal skonį

GAMINIMO EIGA:

Apkepti mėsą ant keptuvės apie 10 min. Paruoškite kepimo formą. Dugną nutepkite aliejumi. Supjaustykite smulkiai svogūną ir sudėkite ant dugno. Ant svogūno sudėkite apkeptą mėsą. Bulves nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Sudėkite lygiu sluoksniu virš mėsos. Paberkite bulves druska ir prieskoniais, nutepkite majonezu. Supjaustykite grybus ir sudėkite pavirš bulvių. Sūrį sutarkuokite burokų tarka ir paberkite ant grybų. Kepkite 45-50 įkaitintoje orkaitėje iki 190 laipsnių.

Bulvės su mėsa, grybais ir sūriu
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...