Bulvės su mėsa, grybais ir sūriu

REIKĖS:

500 g kiaulienos

700 g bulvių

1 svogūno

200 g pievagrybių

150 g kietojo sūrio

30 g augalinio aliejaus

50 g majonezo

druska pagal skonį

prieskoniai pagal skonį

GAMINIMO EIGA:

Apkepti mėsą ant keptuvės apie 10 min. Paruoškite kepimo formą. Dugną nutepkite aliejumi. Supjaustykite smulkiai svogūną ir sudėkite ant dugno. Ant svogūno sudėkite apkeptą mėsą. Bulves nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Sudėkite lygiu sluoksniu virš mėsos. Paberkite bulves druska ir prieskoniais, nutepkite majonezu. Supjaustykite grybus ir sudėkite pavirš bulvių. Sūrį sutarkuokite burokų tarka ir paberkite ant grybų. Kepkite 45-50 įkaitintoje orkaitėje iki 190 laipsnių.