Bulvės su mėsa, grybais ir sūriu

REIKĖS:

500 g kiaulienos

700 g bulvių

1 svogūno

200 g pievagrybių

150 g kietojo sūrio

30 g augalinio aliejaus

50 g majonezo

druska pagal skonį

prieskoniai pagal skonį

GAMINIMO EIGA:

Apkepti mėsą ant keptuvės apie 10 min. Paruoškite kepimo formą. Dugną nutepkite aliejumi. Supjaustykite smulkiai svogūną ir sudėkite ant dugno. Ant svogūno sudėkite apkeptą mėsą. Bulves nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Sudėkite lygiu sluoksniu virš mėsos. Paberkite bulves druska ir prieskoniais, nutepkite majonezu. Supjaustykite grybus ir sudėkite pavirš bulvių. Sūrį sutarkuokite burokų tarka ir paberkite ant grybų. Kepkite 45-50 įkaitintoje orkaitėje iki 190 laipsnių.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba, pagaminta iš miso pastos, kuri yra fermentuotas sojų pupelių produktas, ir dažniausiai pridedama tam tikra rūšis aliejaus, pavyzdžiui, sezamo aliejaus Miso sriuba, tai ne tik skanu, bet ir sveika. Tai tradicinė japonų sriuba,...

Medus

Medus

Medus, tai tikras gamtos stebuklas, kurį mes, žmonės, naudojame jau tūkstančius metų. Ir ne be reikalo, nes medus yra ne tik skanus, bet ir labai naudingas. Bet ar kada susimąstėte, kaip jis atsiduria mūsų stiklainiuose? Viskas prasideda nuo mažų, bet labai uoliai...

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa: Sveiki, mielieji! Šiandien noriu pasidalinti vienu iš savo mėgstamiausių receptų - bulvių blynai su mėsa. Tai puikus patiekalas, kai norisi kažko šilto, sotaus ir skanaus. Be to, jis yra labai paprastas ir greitas. Pradėkime nuo pagrindinio...

Avokadų ir lašišos tostai

Avokadų ir lašišos tostai

Sudedamosios dalys: 2 brandūs avokadai 2 šaukštai citrinos sulčių Druska ir pipirai pagal skonį 4 tostai 200 g rūkytos lašišos Šviežių krapų (pagal skonį) 1 šaukštelis sezamo sėklų (nebūtina) Paruošimas: Avokadus sutrinkite, įpilkite citrinos sulčių ir pagardinkite...