REIKĖS:
500 g kiaulienos
700 g bulvių
1 svogūno
200 g pievagrybių
150 g kietojo sūrio
30 g augalinio aliejaus
50 g majonezo
druska pagal skonį
prieskoniai pagal skonį
GAMINIMO EIGA:
Apkepti mėsą ant keptuvės apie 10 min. Paruoškite kepimo formą. Dugną nutepkite aliejumi. Supjaustykite smulkiai svogūną ir sudėkite ant dugno. Ant svogūno sudėkite apkeptą mėsą. Bulves nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Sudėkite lygiu sluoksniu virš mėsos. Paberkite bulves druska ir prieskoniais, nutepkite majonezu. Supjaustykite grybus ir sudėkite pavirš bulvių. Sūrį sutarkuokite burokų tarka ir paberkite ant grybų. Kepkite 45-50 įkaitintoje orkaitėje iki 190 laipsnių.