Daržovių pyragas

Ingredientai pyragui:
2 stiklinės šviežių brokolių
1/2 stiklinės supjaustyto svogūno
1/2 susmlukintų žaliųjų pipirų
1 stiklinė čederio sūrio

Ingredientai užpilui:
3/4 stiklinė biskvito
1 1/2 stiklinė pieno
3 kiaušiniai
1 šaukštelis druskos
1/4 šaukštelis pipirų

Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 200C.
2. Sutepkite pyrago lėkštę riebalais.
3. Puode užvirkite vandens ir suberkite brokolius. Uždenkite ir vėl užvirkite. Virkite 5–7 minutes arba kol beveik suminkštės, tada nusausinkite.
4. Dubenyje sumaišykite virtus brokolius, svogūną žaliąją papriką ir sūrį.
5. Supilkite šį mišinį į riebalais išteptą pyrago lėkštę.
6. Kitame dubenyje sumaišykite biskvitą, pieną, kiaušinius, druską ir pipirus.
7. Supilkite ant pyrago lėkštėje esančių daržovių.
8. Kepkite neuždengtą 35–40 minučių arba tol, kol į centrą įsmeigtas peilis išeis švarus.
9. Prieš patiekdami leiskite pastovėti 5 minutes.

Skanaus!

Daržovių pyragas
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...