Maroko šaroseto kamuoliukai

Ingredientai:
2 stiklinės datulių be kauliukų
1/2 stiklinės auksinių razinų
1/2 stiklinė tamsiosių razinų
1/2 stiklinė graikinių riešutų
1–2 šaukštas saldaus raudonojo vyno

Gaminimas:
1. Virtuvės kombainu apdorokite datules, razinas ir graikinius riešutus, kol mišinys bus smulkiai pjaustytas ir pradės lipti.
2. Įpilkite vyno, kol mišinys taps lipnus.
3. Suapvalintus arbatinius šaukštelius numeskite ant vaškiniu popieriumi išklotos kepimo skardos.
4. Sudrėkintomis rankomis susukite kiekvieną kauburėlį į lazdyno riešuto dydžio rutulį.
5. Šaldykite mažiausiai 3 valandas.

Skanaus!

Maroko šaroseto kamuoliukai
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...