Dešrelės ant lazdelės

300 g dešrelių (sardelių), 200 g lašinukų, 2 kiaušiniai, 1 šaukštas maltų džiūvėsių, druskos, Dešreles nulupti ir supjaustyti storais griežinėliais. Lašinukus supjaustyti riekutėmis-kvadratėliais. Ant plonos medinės lazdelės sumauti pakaitom dešreles ir lašinukus. Kiaušinį suplakti su druska, lazdeles pamirkyti kiaušinyje, pavolioti maltuose džiūvėsiuose ir apkepti karštuose riebaluose. Paduoti su lazdelėmis,

Dešrelės ant lazdelės
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...