300 g dešrelių (sardelių), 200 g lašinukų, 2 kiaušiniai, 1 šaukštas maltų džiūvėsių, druskos, Dešreles nulupti ir supjaustyti storais griežinėliais. Lašinukus supjaustyti riekutėmis-kvadratėliais. Ant plonos medinės lazdelės sumauti pakaitom dešreles ir lašinukus. Kiaušinį suplakti su druska, lazdeles pamirkyti kiaušinyje, pavolioti maltuose džiūvėsiuose ir apkepti karštuose riebaluose. Paduoti su lazdelėmis,
Makaronų magija: 10 receptų kiekvienam vakarui
Makaronų Magija: 10 Receptų Kiekvienam Vakarui 1. Klasikinis Bolonijos Spageti 2. Kremiški Brokolių ir Sūrio Makaronai 3. Aštrūs Makaronai su Čili ir Česnaku 4. Jūros Gėrybių Makaronai 5. Vegetariški Makaronai su Riešutų Padažu 6. Pikantiški Makaronai su Feta Sūriu ir...