700 g jautienos mėsos be kaulo (šlaunies), 3-4 dešrelės, 2 šaukštai sviesto, 1 svogūnas, 100 g prieskoninių daržovių, 1 arbatinis šaukštelis miltų, pipirų, lauro lapelis.
Prieskonines daržoves ir svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti „riebaluose. Jautieną mėsą nuplauti, subadyti peiliu keliose vietose. Į plyšius įterpti dešreles. Mėsą pasūdyti, pabarstyti prieskoniais ir apkepinti iš visų pusių riebaluose. Įdėti į keptuvę, užpilti vandeniu ir uždengus troškinti orkaitėje. Mėsai suminkštėjus, atidengti, apdulkinti miltais ir apdžiovinti. Iškepusią mėsą supjaustyti riekutėmis skersai įdarytų dešrelių. Paduoti su bulvėmis.