Troškinta jautiena su dešrelėmis

700 g jautienos mėsos be kaulo (šlaunies), 3-4 dešrelės, 2 šaukštai sviesto, 1 svogūnas, 100 g prieskoninių daržovių, 1 arbatinis šaukštelis miltų, pipirų, lauro lapelis.

Prieskonines daržoves ir svogūną smulkiai supjaustyti ir pakepinti „riebaluose. Jautieną mėsą nuplauti, subadyti peiliu keliose vietose. Į plyšius įterpti dešreles. Mėsą pasūdyti, pabarstyti prieskoniais ir apkepinti iš visų pusių riebaluose. Įdėti į keptuvę, užpilti vandeniu ir uždengus troškinti orkaitėje. Mėsai suminkštėjus, atidengti, apdulkinti miltais ir apdžiovinti. Iškepusią mėsą supjaustyti riekutėmis skersai įdarytų dešrelių. Paduoti su bulvėmis.

Troškinta jautiena su dešrelėmis
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...