Ingredientai:
3 kiaušiniai
1/2 stiklinės granuliuoto cukraus
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis kepimo sodos
2 sttiklinės pasukų
1/2 stiklinė pieno
1-1 1/2 stiklinė miltų
1 stiklinė greitai paruošiamų avižų
Gaminimas:
1. Dideliame dubenyje, išplakite pirmuosius 6 ingredientus, kol gerai susimaišys. Išplakite paskutinius du, pradedant tik nuo 1 puodelio miltų, kad pamatytumėte, ar reikia paskutinio 1/2 puodelio, ar ne.
2. Įkaitinkite vidutinę keptuvę su trupučiu aliejaus apačioje.
3. Įdėkite maždaug 1/4 puodelio tešlos ir švelniai pakratykite keptuvę, kad ji suskystų.
4. Kepkite ant vidutinės arba šiek tiek karštesnės ugnies, kol ant viršaus pamatysite burbuliukus, tada apverskite. Kepti iki auksinės spalvos iš kitos pusės.
5. Mėgaukitės su aviečių sirupu ir kavos puodeliu.
Skanaus!