Greiti tiršti avižiniai blynai

Ingredientai:
3 kiaušiniai
1/2 stiklinės granuliuoto cukraus
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis kepimo sodos
2 sttiklinės pasukų
1/2 stiklinė pieno
1-1 1/2 stiklinė miltų
1 stiklinė greitai paruošiamų avižų

Gaminimas:
1. Dideliame dubenyje, išplakite pirmuosius 6 ingredientus, kol gerai susimaišys. Išplakite paskutinius du, pradedant tik nuo 1 puodelio miltų, kad pamatytumėte, ar reikia paskutinio 1/2 puodelio, ar ne.
2. Įkaitinkite vidutinę keptuvę su trupučiu aliejaus apačioje.
3. Įdėkite maždaug 1/4 puodelio tešlos ir švelniai pakratykite keptuvę, kad ji suskystų.
4. Kepkite ant vidutinės arba šiek tiek karštesnės ugnies, kol ant viršaus pamatysite burbuliukus, tada apverskite. Kepti iki auksinės spalvos iš kitos pusės.
5. Mėgaukitės su aviečių sirupu ir kavos puodeliu.

Skanaus!

Greiti tiršti avižiniai blynai
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...