Įdaryti avienos kukuliai

Įdaryti avienos kukuliai

Ingredientai:

500g maltos avienos,

4 skiltelių česnako,

1 nedidelio svogūno,

1 šaukšto garstyčių,

1 kiaušinio,

10 – 12 vyšninių pomidorų,

100g mocarelos,

1/2 šaukšto smulkintų rozmarinų lapelių,

druskos,

šviežiai grūstų juodųjų pipirų,

alyvuogių aliejaus,

miltų apvolioti.

Gaminimas: smulkiai supjaustykite svogūną ir česnakus. Sumaišykite mėsą, česnakus, svogūnus, garstyčias, rozmarinus, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų ir vėl sumaišykite. Pomidorus perpjaukite pusiau, mocarelą supjaustykite kubeliais, kiekvieną kubelį įdėkite tarp pomidoro puselių ir aplipinkite viską mėsa. Suformuokite kukulius, apvoliokite juos miltuose. Trumpai apkepkite iš visų pusių aliejuje. Sudėkite kukulius į skardą, įpilkite truputį aliejaus ir vandens ir kepkite dar apie 20 min.

Įdaryti avienos kukuliai
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...