Kaip vartoti kiaušinius

Visuomet reikia gerai atskirti trynius nuo baltymu, nes, mušant putelę, pasitaikęs trynys gali sukliudyti gerai suplakti.

Kiaušinius reikia visada mušti per vidurį peiliu, perpus perskirti prilaikant, trynį nuristi į vieną, paskui į kitą pusę, tokiu būdu išskiriami baltymai, kuriuos pilti į vieną indą, o trynius atskirtus – į kitą.

Įmušti kiaušinius reikia atsargiai skylute; pradūrus žiūrėti, ar kiaušinis šviežias, ir tik patikrinus skirstyti trynius. .

Kiaušinių kiautus galima sunaudoti buteliams, ropikėms it kt. indams valyti.

Tryniai, skirti tortams, pyragams it t. t., reikia trinti moliniam dubeny mediniu šaukštu su smulkiu cukrum šiltoj vietoj.

Baltymus, taip pat ir grietinėlę, reikia mušti šaltoj vietoj; geriausia iki mušimo laikyti ant ledo ar sniege. .

Į sriubą dažnai dedami tryniai su puse stiklinės grietinėlės: paimti 2 trynius ir pusę stiklinės grietinėlės, įpilti į molinį dubenį, gerai išmaišyti įpilti 2 stikl. karšto buljono, greit išmaišyti, kad gerai susijungtų, supilti į puodą ir pakaitinti.

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...