Kepenėlės su obuoliais
Ingredientai:
700g veršio kepenėlių,
3 vidutinio dydžio svogūnų,
3 vidutinio dydžio obuolių,
miltų apibarstyti,
aliejaus kepti,
druskos,
pipirų,
cukraus,
1/2 šaukštelio džiovintų čiobrelių.
Gaminimas: kepenėles supjaustykite gabaliukais, apibarstykite druska, pipirais ir miltais. Keptuvėje įkaitinkite truputį aliejaus ir 3 – 4 min. kepkite jas ant silpnos ugnies. Svogūnus supjaustykite juostelėmis, apibarstykite žiupsneliu cukraus, išmaišykite. Kepenėles išimkite, o toje pačioje keptuvėje apkepkite svogūnus 4 – 5 min. Obuolius nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis, pakepinkite kartu su svogūnais dar 4 – 5 min. Sukrėskite kepenėles į keptuvę, pabarstykite čiobreliais, įpilkite pusę stiklinės vandens, uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies 10 – 15 min.