Kepta vištienos krutinėlė ant keptuvės

*6 porcijos

REIKĖS:

6 vištienos krutinėlių be kaulų ir odos

1 valg. šaukš. druskos

0,5 valg. šaukš. ziros

1 valg. šaukš. pipiro

1 valg. šaukš. česnako pudros

1 valg. šaukš. svogūno pudros

1 valg. šaukš. raudonėlių

1 valg. šaukš. petražolių

1 valg. šaukš. annatto sėklų

alyvuogių aliejaus

GAMINIMO EIGA:

Visus prieskonius sumaišykite stiklainyje, uždarykite dangčiu ir suplakite. Prieskonių mišinį galima laikyti 2 savaites tamsioje vietoje.

Vištieną nutrinkite prieskoniais. Įkaitinkite grilio keptuvę, nupurkškite alyvuogių aliejumi. Kepkite vištiena ant vidutinio ugnies iš abiejų pusių po 3-5 min. 

Apkepta vištieną galima paduoti su norimų garnyru arba pagaminti salotas su ją. 

Kepta vištienos krutinėlė ant keptuvės
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...