*6 porcijos
REIKĖS:
6 vištienos krutinėlių be kaulų ir odos
1 valg. šaukš. druskos
0,5 valg. šaukš. ziros
1 valg. šaukš. pipiro
1 valg. šaukš. česnako pudros
1 valg. šaukš. svogūno pudros
1 valg. šaukš. raudonėlių
1 valg. šaukš. petražolių
1 valg. šaukš. annatto sėklų
alyvuogių aliejaus
GAMINIMO EIGA:
Visus prieskonius sumaišykite stiklainyje, uždarykite dangčiu ir suplakite. Prieskonių mišinį galima laikyti 2 savaites tamsioje vietoje.
Vištieną nutrinkite prieskoniais. Įkaitinkite grilio keptuvę, nupurkškite alyvuogių aliejumi. Kepkite vištiena ant vidutinio ugnies iš abiejų pusių po 3-5 min.
Apkepta vištieną galima paduoti su norimų garnyru arba pagaminti salotas su ją.