Keptas Rigatoni su kumpiu ir feta

Ingredientai:
500g  Rigatoni makaronų (virkite 1-2 minutėmis mažiau, nei nurodyta pakuotės instrukcijose)
2 stiklinės kubeliais pjaustyto virto kumpio
5 slyviniai pomidorai
1 česnako skiltelė
1 1/2 stiklinė fetos sūrio
1 stiklinė tarkuoto mocarelos sūrio
2 šaukšteliai džiovintų čiobrelių
1 stiklinė grietinėlės ir pieno mišinio
1/2 stiklinė parmezano sūrio

Gaminimas:
1.
Apipurkškite  kepimo indą nepridegančiu kepimo purškalu.
2. Išvirusius, nuvarvintus makaronus supilkite į indą.
3. Įmaišykite kumpį, pomidorus, sūrius ir čiobrelius.
4. Supilkite grietinėlės ir pieno mišinį.
5. Pabarstykite druska ir pipirais ir išmaišykite, kad susimaišytų.
6. Įsitikinkite, kad sūrius gerai išmaišėte.
7. Uždenkite folija.
8. Kepkite makaronus 190°C temperatūroje 30 minučių.
9. Atidenkite, pabarstykite parmezano sūriu ir kepkite dar 10 minučių.

Skanaus!