Kepti briuseliniai kopūstai

*6 porcijos

REIKĖS:

700 g briuselinių kopūstų

3 valg. šaukš. alyvuogių aliejaus

3/4 arbat. šaukš. druskos

1/2 arbat. šaukš. Pipiro

GAMINIMO EIGA:

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.

Pašalinkite visus geltonus lapelius nuo kopūstų ir nupjaukite galiukus.

Sudėkite kopūstus į indą ir sumaišykite su aliejumi, druska ir pipiru. Sudėkite ant kepimo skardos.

Kepkite 35-40 min, kol kopūstai taps traškus. Karts nuo karto pamaišykite.

Papilkite druska ir iš karto paduokite.

Kepti briuseliniai kopūstai
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...