Kiaulienos kepsnys grybų padaže

Kiaulienos kepsnys grybų padaže, kuriam paruošti reikės:

1kg kiaulienos, prieskonių, druskos, citrinos rūgšties ar 1/2 citrinos sulčių.

Padažui: 100g džiovintų baravykų, 2 svogūnai, 1 stiklinė sultinio, 2 šaukštai grietinės, 1 šaukštelis miltų, 20g sviesto miltams pakepinti.

Gaminimas:

visas gabalas kiaulienos įtrinamas citrinos rūgštimi arba citrinos sultimis, pabarstomas prieskoniais (pipirais, sutrintais lapeliais) ir druska. Kepamas riebaluose uždengtame keptuve orkaitėje, palaistant sultimis.

Kepsnys supjaustomas, sudedamas į pusdubenį ir užpilamas grybų padažu.

Padažui: smulkiai supjaustyti svogūnai ar smulkiai sukapoti virti grybai pakepinami svieste, kol svogūnai suminkštės, tada suberiami miltai, prieskoniai, druska ir supilama grietinė.

Kiaulienos kepsnys grybų padaže
Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba, pagaminta iš miso pastos, kuri yra fermentuotas sojų pupelių produktas, ir dažniausiai pridedama tam tikra rūšis aliejaus, pavyzdžiui, sezamo aliejaus Miso sriuba, tai ne tik skanu, bet ir sveika. Tai tradicinė japonų sriuba,...

Medus

Medus

Medus, tai tikras gamtos stebuklas, kurį mes, žmonės, naudojame jau tūkstančius metų. Ir ne be reikalo, nes medus yra ne tik skanus, bet ir labai naudingas. Bet ar kada susimąstėte, kaip jis atsiduria mūsų stiklainiuose? Viskas prasideda nuo mažų, bet labai uoliai...

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa: Sveiki, mielieji! Šiandien noriu pasidalinti vienu iš savo mėgstamiausių receptų - bulvių blynai su mėsa. Tai puikus patiekalas, kai norisi kažko šilto, sotaus ir skanaus. Be to, jis yra labai paprastas ir greitas. Pradėkime nuo pagrindinio...

Avokadų ir lašišos tostai

Avokadų ir lašišos tostai

Sudedamosios dalys: 2 brandūs avokadai 2 šaukštai citrinos sulčių Druska ir pipirai pagal skonį 4 tostai 200 g rūkytos lašišos Šviežių krapų (pagal skonį) 1 šaukštelis sezamo sėklų (nebūtina) Paruošimas: Avokadus sutrinkite, įpilkite citrinos sulčių ir pagardinkite...