Kiaulienos kepsnys grybų padaže

Kiaulienos kepsnys grybų padaže, kuriam paruošti reikės:

1kg kiaulienos,

prieskonių,

druskos,

citrinos rūgšties ar 1/2 citrinos sulčių.

Padažui: 100g džiovintų baravykų,

2 svogūnai,

1 stiklinė sultinio,

2 šaukštai grietinės,

1 šaukštelis miltų,

20g sviesto miltams pakepinti.

Gaminimas:

visas gabalas kiaulienos įtrinamas citrinos rūgštimi arba citrinos sultimis, pabarstomas prieskoniais (pipirais, sutrintais lapeliais) ir druska. Kepamas riebaluose uždengtame keptuve orkaitėje, palaistant sultimis.

Kepsnys supjaustomas, sudedamas į pusdubenį ir užpilamas grybų padažu.

Padažui: smulkiai supjaustyti svogūnai ar smulkiai sukapoti virti grybai pakepinami svieste, kol svogūnai suminkštės, tada suberiami miltai, prieskoniai, druska ir supilama grietinė.

Kiaulienos kepsnys grybų padaže
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...