Kiaušininiai lietiniai su džemu

Kiaušininiai lietiniai su džemu, kuriems paruošti reikės:

500g pieno,

150 – 175g miltų,

2 kiaušiniai,

3 kiaušinių tryniai,

1 – 2 šaukštai cukraus,

3 šaukštai sviesto,

4 – 5 šaukštai uogienės,

2 – 3 šaukšteliai miltinio cukraus,

mėgstamo džemo.

Gaminimas:

į dubenį sudedami kiaušinių tryniai, kiaušiniai, suberiamas cukrus, žiupsnelis druskos. Viską gerai išmaišius, suberiami miltai ir visą laiką maišant bei plakant pilamas pienas. Paruošta tešla perkošiama ir plonu sluoksniu pilama į keptuvę su įkaitusiais riebalais. Iš pradžių apkepinama viena lietinių pusė, po to kita. Vieną pusę aptepus džemu, lietiniai sulenkiami per pusę, susukami dūdele arba sulankstomi trikampiu, sudedami į lėkštę ir apibarstomi miltiniu cukrumi.

Lietiniai su džemu
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...