8 vidutinio dydžio pomidorai, 100 g virto kumpio, pipirų, 0,5 stiklinės majonezo, 1 virtas kiaušinis. Parinkti vienodo dydžio pomidorus. Nupjauti dangtelius ir šaukšteliu išskobti vidurius sėklas. Įdarui virtą kumpį smulkiai sukapoti, pabarstyti pipirais ir sudėti į pomidorus. Įdarytus pomidorus sustatyti į lėkštę, uždėti dangtelius, užpilti majonezu, papuošti žalumynais ir virtu kiaušiniu.
Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.
Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba, pagaminta iš miso pastos, kuri yra fermentuotas sojų pupelių produktas, ir dažniausiai pridedama tam tikra rūšis aliejaus, pavyzdžiui, sezamo aliejaus Miso sriuba, tai ne tik skanu, bet ir sveika. Tai tradicinė japonų sriuba,...