Miso glazūruota lašiša

Ingredientai:
1/4 stiklinės baltojo miso (pupelių pastos)
5 šaukšteliai cukraus
4 šaukšteliai pagardinto ryžių acto
2 šaukšteliai malto šviežio imbiero
200g  lašišos kepsneliai
1 žalias svogūnas

Gaminimas:
1. Pašildykite broilerį.
2. Lengvai apipurkškite stovą keptuvėje nepridegančiu kepimo purškalu.
3. Mažame dubenyje sumaišykite miso, cukrų, actą, imbierą ir 1 valg. vandens, padėkite į šalį.|
4. Lašišos kepsnelius dėkite ant grotelių keptuvėje.
5. Keptuvėje esant arčiausiai šilumos šaltinio, kepkite lašišą 5 minutes.
6. Išimkite keptuvę iš broilerio ir pusę miso mišinio paskleiskite ant lašišos; kepkite 1 minutę ilgiau.
7. Išimkite keptuvę iš broilerio, apverskite lašišą ir užpilkite likusiu miso mišiniu.
8. Kepkite lašišą 3–4 minutes ilgiau, kol mišinio mišinys taps burbuliukas ir, bandant šakute, lašišos dribsniai lengvai susikaups.
9. Prieš patiekdami pabarstykite žaliu svogūnu.
10. Pagamina 4 pagrindinio patiekalo porcijas.

Skanaus!

Miso glazūruota lašiša
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...