Nuostabus obuolių traškutis

Ingredientai vaisių įdarui:
10 stiklinių pjaustytų obuolių
1 stiklinė cukraus
1 šaukštas miltų
1 šaukštelis cinamono
1/2 stiklinė vandens
2 šaukštai citrinų sulčių

Ingredientai užpildui:
1 stiklinė voliotos avižos
1 stiklinė miltų
1 stiklinė rudojo cukraus
1/4 šaukštelis kepimo miltelių
1/4 šaukštelis kepimo sodos
1/2 stiklinė lydyto sviesto

Gaminimas:
1.
Nulupkite ir supjaustykite obuolius ir sudėkite į kepimo formos dugną.
2. Sumaišykite cukrų, 1  valgomasis šaukštas.
3. Miltus ir cinamoną kartu ir pabarstykite ant obuolių.
4. Viską tolygiai užpilkite vandeniu. (ir citrinos sultis, jei naudojate)
5. Sumaišykite užpilo ingredientus iki trupinių ir paskleiskite ant obuolių.
6. Kepkite 180C laipsnių temperatūroje apie 45 minutes.
7. Aš patiekiu užpiltą vaniliniais ledais!

Skanaus!

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba, pagaminta iš miso pastos, kuri yra fermentuotas sojų pupelių produktas, ir dažniausiai pridedama tam tikra rūšis aliejaus, pavyzdžiui, sezamo aliejaus Miso sriuba, tai ne tik skanu, bet ir sveika. Tai tradicinė japonų sriuba,...

Medus

Medus

Medus, tai tikras gamtos stebuklas, kurį mes, žmonės, naudojame jau tūkstančius metų. Ir ne be reikalo, nes medus yra ne tik skanus, bet ir labai naudingas. Bet ar kada susimąstėte, kaip jis atsiduria mūsų stiklainiuose? Viskas prasideda nuo mažų, bet labai uoliai...

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa: Sveiki, mielieji! Šiandien noriu pasidalinti vienu iš savo mėgstamiausių receptų - bulvių blynai su mėsa. Tai puikus patiekalas, kai norisi kažko šilto, sotaus ir skanaus. Be to, jis yra labai paprastas ir greitas. Pradėkime nuo pagrindinio...

Avokadų ir lašišos tostai

Avokadų ir lašišos tostai

Sudedamosios dalys: 2 brandūs avokadai 2 šaukštai citrinos sulčių Druska ir pipirai pagal skonį 4 tostai 200 g rūkytos lašišos Šviežių krapų (pagal skonį) 1 šaukštelis sezamo sėklų (nebūtina) Paruošimas: Avokadus sutrinkite, įpilkite citrinos sulčių ir pagardinkite...