Ingredientai vaisių įdarui:
10 stiklinių pjaustytų obuolių
1 stiklinė cukraus
1 šaukštas miltų
1 šaukštelis cinamono
1/2 stiklinė vandens
2 šaukštai citrinų sulčių
Ingredientai užpildui:
1 stiklinė voliotos avižos
1 stiklinė miltų
1 stiklinė rudojo cukraus
1/4 šaukštelis kepimo miltelių
1/4 šaukštelis kepimo sodos
1/2 stiklinė lydyto sviesto
Gaminimas:
1. Nulupkite ir supjaustykite obuolius ir sudėkite į kepimo formos dugną.
2. Sumaišykite cukrų, 1 valgomasis šaukštas.
3. Miltus ir cinamoną kartu ir pabarstykite ant obuolių.
4. Viską tolygiai užpilkite vandeniu. (ir citrinos sultis, jei naudojate)
5. Sumaišykite užpilo ingredientus iki trupinių ir paskleiskite ant obuolių.
6. Kepkite 180C laipsnių temperatūroje apie 45 minutes.
7. Aš patiekiu užpiltą vaniliniais ledais!
Skanaus!