Prancūziškas omletas 

REIKĖS:

1 stiklinės supjaustytų bulvių po 2,5 cm su žieve

1 valg. šaukš. alyvuogių aliejaus

3 gabaliukų kiaulienos šoninės, supjaustytų po 2,5 cm

5 didelių kiaušinių

3 valg. šaukš. pieno

1 valg. šaukš. sviesto

1 valg. šaukš. smulkiai supjaustytų svogūno lakštų

GAMINIMO EIGA:

Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių. 

Keptuvėje 25 cm, tinkančios gaminti orkaitėje, ant vidutinio ugnies įkaitinkite alyvuogių aliejų. Apkepkite ant sviesto kiaulienos šoninės gabaliukus (3-5 min) ant mažo ugnies. Perdėkite apkeptus gabaliukus ant lėkštės. 

Sudėkite ant keptuvės bulves. Paberkite druska ir pipiru. Kepkite ant vidutinio ugnies apie 10 min, kol bulvės taps minkštos. Retkarčiais maišykite. Perdėkite bulvės ant lėkštės su šonine. 

Vidutinio dydžio inde suplakite kiaušinius, pieną, druską ir pipirus pagal skonį. 

Nuo keptuvės nupilkite riebalus. Ant mažo ugnies išlydykite sviestą. Įpilkite kiaušinių masę. Į kiaušinius sudėkite šoninės gabaliukus, bulves, svogūno lakštus. Pastatykite keptuvę į orkaitę ir kepkite 8 min. 

Prancūziškas omletas 
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...