Salotos su keptais kukurūzais

*4-6 porcijos

REIKĖS:

6 šviežių kukurūzų

alyvuogių aliejaus, kad nutepti

3 pomidorų

3 svogūno lakštų

1 saldžios paprikos

1 jelapeno smukiai supjaustyto

3 valg. šaukš. alyvuogių aliejaus

3 žalių citrinų sulčių

3/4 stiklinės šviežios kalendros

Speciali įranga : gilis

Įkaitinkite gilį iki vidutinio karščio. Nutepkite kukurūzus alyvuogių aliejumi, paberkite druska ir pipiru. Kepkite iki minkštumo (apie 10 min). Ataušinkite iki kambario temperatūros. 

Salotų inde sumaišykite supjaustytus pomidorus, supjaustytą svogūną, supjaustytą saldų pipirą ir jalapeno. Nupurkšite žalių citrinų sultimis, paberkite druska ir pipirais pagal skonį ir viską išmaišykite.

Nupjaukite kukurūzus ir sudėkite į salotų lėkštę ir viską išmaišykite. Sudėkite į lėkštę supjaustytas kalendras, dar kartą išmaišykite ir paduokite.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba, pagaminta iš miso pastos, kuri yra fermentuotas sojų pupelių produktas, ir dažniausiai pridedama tam tikra rūšis aliejaus, pavyzdžiui, sezamo aliejaus Miso sriuba, tai ne tik skanu, bet ir sveika. Tai tradicinė japonų sriuba,...

Medus

Medus

Medus, tai tikras gamtos stebuklas, kurį mes, žmonės, naudojame jau tūkstančius metų. Ir ne be reikalo, nes medus yra ne tik skanus, bet ir labai naudingas. Bet ar kada susimąstėte, kaip jis atsiduria mūsų stiklainiuose? Viskas prasideda nuo mažų, bet labai uoliai...

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa: Sveiki, mielieji! Šiandien noriu pasidalinti vienu iš savo mėgstamiausių receptų - bulvių blynai su mėsa. Tai puikus patiekalas, kai norisi kažko šilto, sotaus ir skanaus. Be to, jis yra labai paprastas ir greitas. Pradėkime nuo pagrindinio...

Avokadų ir lašišos tostai

Avokadų ir lašišos tostai

Sudedamosios dalys: 2 brandūs avokadai 2 šaukštai citrinos sulčių Druska ir pipirai pagal skonį 4 tostai 200 g rūkytos lašišos Šviežių krapų (pagal skonį) 1 šaukštelis sezamo sėklų (nebūtina) Paruošimas: Avokadus sutrinkite, įpilkite citrinos sulčių ir pagardinkite...