*4-6 porcijos
REIKĖS:
6 šviežių kukurūzų
alyvuogių aliejaus, kad nutepti
3 pomidorų
3 svogūno lakštų
1 saldžios paprikos
1 jelapeno smukiai supjaustyto
3 valg. šaukš. alyvuogių aliejaus
3 žalių citrinų sulčių
3/4 stiklinės šviežios kalendros
Speciali įranga : gilis
Įkaitinkite gilį iki vidutinio karščio. Nutepkite kukurūzus alyvuogių aliejumi, paberkite druska ir pipiru. Kepkite iki minkštumo (apie 10 min). Ataušinkite iki kambario temperatūros.
Salotų inde sumaišykite supjaustytus pomidorus, supjaustytą svogūną, supjaustytą saldų pipirą ir jalapeno. Nupurkšite žalių citrinų sultimis, paberkite druska ir pipirais pagal skonį ir viską išmaišykite.
Nupjaukite kukurūzus ir sudėkite į salotų lėkštę ir viską išmaišykite. Sudėkite į lėkštę supjaustytas kalendras, dar kartą išmaišykite ir paduokite.